Aanleveren inhoud herinneringssieraad

Stappenplan aanleveren inhoud herinneringssieraden en leveringstijden:

  1. Na het plaatsen van jouw bestelling krijgt je een bestelbevestiging in de mailbox (kijk voor de zekerheid ook in de spam box!)
  2. Binnen ongeveer 5 werkdagen sturen wij jou een envelop met een bewaarzakje voor de melktandjes, zand, steentjes, haar, moedermelk, etc. De moedermelk mag zowel vers, ontdooit of uit de koelkast naar ons opgestuurd worden. Moedermelk dat al eens verhit is, kan niet in een herinneringssieraad verwerkt worden. Eventuele haartjes, as of zand dienen in aluminiumfolie gewikkeld te worden en in het meegeleverde zakje weer retour te worden gestuurd. Zet jouw naam en ordernummer op de meegeleverde sticker en plak de sticker op het zakje.
  3. Stuur het zakje met inhoud in de meegeleverde retourenvelop weer aan ons retour.
  4. Nadat wij de envelop retour hebben ontvangen, ontvang je een mail met ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat wij de envelop goed hebben ontvangen.
  5. Binnen ongeveer 7 werkdagen* nadat wij de envelop retour hebben gekregen, zal de bestelling aangeboden worden aan de bezorger. Via een track & trace code, die je via de mail ontvangt, kun je je bestelling volgen. Neem contact met Néhlia's Herinneringssieraden op als het pakketje na 5 dagen nog niet bezorgd is. Dan zoeken wij het voor je uit!

*De actuele levertijden kunnen afwijken van de eerdergenoemde levertijden in verband met bijvoorbeeld feestdagen, vakanties of drukte.