Aanleveren inhoud herinneringssieraad

Stappenplan aanleveren inhoud herinneringssieraden en leveringstijden:

  1. Laat bij het afrekenen bij notities weten of jouw herinnering in een transparante- of parelmoer kleurpigment verwerkt moet worden.
  2. Na het plaatsen van jouw bestelling krijgt je een bestelbevestiging via de mail (kijk voor de zekerheid ook in de spam box!)
  3. Binnen circa 5 werkdagen sturen wij jou een envelop met een bewaarzakje voor de melktandjes, zand, steentjes, haar, moedermelk, etc. De moedermelk mag zowel vers, ontdooit of uit de koelkast naar ons opgestuurd worden. Moedermelk dat al eens verhit is, kan niet in een herinneringssieraad verwerkt worden. Eventuele haartjes, as of zand dienen in aluminiumfolie gewikkeld te worden en in het meegeleverde zakje weer retour te worden gestuurd.
  4. Zet jouw naam en ordernummer op de meegeleverde sticker en plak de sticker op het zakje.
  5. Stuur het zakje met inhoud in de meegeleverde retourenvelop weer aan ons retour.
  6. Nadat wij de envelop retour hebben ontvangen, ontvang je een mail met ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat wij de envelop goed hebben ontvangen.
  7. Binnen circa 7 werkdagen* nadat wij de envelop retour hebben ontvangen, zal de bestelling aangeboden worden aan de bezorger. Via een track & trace code, die je via de mail ontvangt, kun je je bestelling volgen. Neem contact met ons op als het pakketje na 5 dagen nog niet bezorgd is. Dan zoeken wij het voor je uit!

*De actuele levertijden kunnen afwijken van de eerdergenoemde termijnen in verband met feestdagen, vakanties of drukte.