Verzendkosten en bezorging

Verzendkosten en bezorging:
Bij Néhlia's herinneringssieraden heb je verschillende mogelijkheden om op een veilige manier te betalen. Paypal, iDeal, Creditcard of Apple Pay behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Verzendkosten 
De verzendkosten voor pakketjes binnen Nederland bedragen €4,95 per bestelling. Bij bestellingen vanaf €50 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.  

Verzendkosten naar het buitenland: vanaf €5,90 per bestelling. Bij bestellingen vanaf €75 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzending sieraden met een gravure:
Bestellingen worden 3 tot 7 werkdagen na het ontvangen van de gravure verzonden.

Verzending geboortesteen sieraden:
Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur worden gedaan, worden uiterlijk de volgende werkdag verzonden.

Stappenplan aanleveren inhoud herinneringssieraden en leveringstijden:

  1. Na het plaatsen van jouw bestelling krijgt je een bestelbevestiging in de mailbox (kijk voor de zekerheid ook in de spam box!)
  2. Binnen ongeveer 5 werkdagen sturen wij jou een envelop met een bewaarzakje voor de melktandjes, zand, steentjes, haar, moedermelk, etc. De moedermelk mag zowel vers, ontdooit of uit de koelkast naar ons opgestuurd worden. Moedermelk dat al eens verhit is, kan niet in een herinneringssieraad verwerkt worden. Eventuele haartjes dienen in aluminiumfolie gewikkeld te worden en in het meegeleverde zakje weer retour te worden gestuurd. Zet jouw naam en ordernummer op de meegeleverde sticker en plak de sticker op het zakje.
  3. Stuur het zakje met inhoud in de meegeleverde retourenvelop weer aan ons retour.
  4. Nadat wij de envelop retour hebben ontvangen, ontvang je een mail met ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat wij de envelop goed hebben ontvangen.
  5. Binnen ongeveer 7 werkdagen* nadat wij de envelop retour hebben gekregen, zal de bestelling aangeboden worden aan de bezorger. Via een track & trace code, die je via de mail ontvangt, kun je je bestelling volgen. Neem contact met Néhlia's Herinneringssieraden op als het pakketje na 5 werkdagen nog niet bezorgd is. Dan zoeken wij het voor je uit!

*De actuele levertijden kunnen afwijken van de eerdergenoemde levertijden in verband met bijvoorbeeld feestdagen, vakanties of drukte.