Over ons

Néhlia is een jong sieradenmerk met een kleine collectie exclusieve herinneringssieraden. Het idee voor Néhlia ontstond begin 2021vanuit een voorliefde voor bijzondere, duurzame, gepersonaliseerde sieraden en de behoefte om wat vaker stil te staan bij de betekenisvolle momenten in het leven. De Néhlia herinneringssieraden hebben een moderne, hedendaagse uitstraling. Wat de sieraden uniek maakt is dat er iets betekenisvol van jou of een dierbare in de sieraden verwerkt kan worden. Dat maakt het dragen van de sieraden extra speciaal. Daarnaast staan de sieraden van Néhlia bekend om de vrolijke kleuren, die een lach op ieders gezicht toveren.

Sieraden met een persoonlijk verhaal
De Néhlia herinneringssieraden zijn er voor iedereen die de waardevolle herinneringen aan een dierbare op een mooie symbolische manier tastbaar wil maken en de mooie en bijzondere momenten in het leven wil vieren en koesteren. De herinneringssieraden kunnen gepersonaliseerd worden door er bijvoorbeeld moedermelk, melktandjes, as, (baby)haartjes of zand van een betekenisvolle plek in te verwerken. Zo kunnen de betekenisvolle momenten dichtbij gedragen worden! Elk herinneringssieraad is handgemaakt en ziet er daardoor net iets anders uit door de natuurlijke kleur van bijvoorbeeld jouw aangeleverde melktandjes, bijzondere steentjes of moedermelk. Ieder sieraad vertelt zijn eigen verhaal.
   
                                                                                
Néhlia's herinneringssieraden logoEen Néhlia herinneringssieraad koop je voor een levenslange herinnering, daarom vinden wij het belangrijk om jou een professionele service te bieden en kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden. Heb jij iets dat je dierbaar is en zou je dit graag in een van de sieraden willen laten verwerken, maar weet je niet zeker of het mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar info@nehlia-herinneringssieraden.nl. Er zal dan op werkdagen binnen 24 uur contact met je worden opgenomen. Of stel je vragen door hier een telefonisch afspraak in te plannen!                                                               Onze favorieten!

Ovale herinneringsring gevuld met moedermelk

Twee kleurige (bruin en zwart) leren armband met graveerbare bar hartvormige herinneringshanger gevuld met moedermelk

        Herinneringsringen                   Herinneringsarmband                Herinneringsketting